Училище за търсачи

"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите." - Пипи Дългото Чорапче

Индивидуални тренинги

 • ТРЕНИНГ ЗА НАМИРАНЕ НА СЕБЕ СИ

Можеш да се луташ изгубен и нещастен, а можеш да се намериш и да си щастлив. Всичко зависи от теб. Аз съм тук да ти помогна в търсенето, но решението е твое. Искаш ли да намериш себе си? :)

 

 • МОЯТ ПЪТ

Всички ние вървим някакъв път в живота си. Ти спомняш ли си защо вървиш своя? С каква идея тръгна и на къде се запъти? Искаш ли да си спомниш усещането да си на прав път? Искаш ли да чувстваш всеки ден от твоя живот, че крачиш към нещо значимо? Този тренинг е за теб :)


 • ЩАСТИЕТО КАТО ПОСТИЖИМА ЦЕЛ

Ние не се раждаме с умението да бъдем щастливи. Ние се учим как да бъдем щастливи. След това си изграждаме щастието и го живеем. Освен ако не се откажем или не повярваме, че е невъзможно. А ти, искаш ли да повярваш, че можеш да бъдеш щастлив? Искаш ли да откриеш как? Този тренинг е за теб :)

 

 • "ИМА НЯКОЙ ЩАСТЛИВ В ОГЛЕДАЛОТО"

И това може да си ти! Искаш ли да започнеш да харесваш себе си? Искаш ли да се научиш как да слушаш своето тяло и своята душа и да им даваш това, от което наистина имат нужда? Готов ли си да се откажеш от илюзиите, че похапването на сладичко и пазаруването са твоята наслада в живота и да откриеш истинският вкус на живота си? Този тренинг е за теб :)

 

 • ПОДКРЕПА НА МОИТЕ МЕЧТИ

Никоя мечта не се сбъдва сама. Тя има нужда от подкрепа, за да се случи. Аз съм готова да подкрепя твоята мечта с един много ценен инструмент. Искаш ли да се научиш и ти как да подкрепяш мечтите си? Този тренинг е за теб :)

 

 • УСВОЯВАНЕ НА УМЕНИЯ ЗА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ

Липсва ли ти решителност? Колебаеш ли се често? Изгубваш ли се във вариантите за избор? Стресират ли те ситуациите, в които трябва да вземеш решение? Отлагаш ли? Страхуваш ли се?... А губиш ли от това? Искаш ли това да се промени? Този тренинг е за теб :)

 

 • ИЗКУСТВОТО ДА КАЗВАШ "НЕ"

Имаш проблем - не можеш да казваш "Не". И плащаш висока цена за това. Не ти харесва. Искаш да промениш нещата. Искаш да се научиш "Не" да излиза по най-добрият начин от теб и да работи за теб.

Аз имам решение - този тренинг. Мога да те науча. Моля те, не ми казвай "Не"! :)

 

 • ЕМОЦИОНАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ

Ти си емоционален човек, но имаш чувството че емоциите владеят теб, а не ти тях. Искаш ли да овладееш урагана вътре в себе си? Искаш ли да те науча как да разпознаваш своите емоции и тези на другите? Искаш ли да те науча как да управляваш своите чувства? Този тренинг е за теб :)

 

 • УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО

Денят на всеки човек на тази Земя има 24 часа. Искаш ли твоите 24 часа да са подредени по най-балансирания за теб начин и да ти носят най-добрите резултати? Искаш ли да се научиш как в твоят ден да има баланс между работа и почивка; между "трябва" и "искам"? Искаш ли да внесеш ред в хаоса? Този тренинг е за теб :)

 

 • КАК ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА, КОЯТО ХАРЕСВАМЕ

"Намери си работа, която харесваш и няма да ти се наложи да работиш нито ден." Това не е клише. Това е опитността на всички, които обожават това, което правят и то ги кара да влагат цялата си енергия и страст в него. Аз съм един от тях. Искаш ли и ти да си? Този тренинг е за теб :)

 

 • ПОТОКЪТ НА ПАРИТЕ

Доволен ли си от количеството на парите в твоят живот? Какво ще се случи, ако имаш повече? А какво пречи на парите да влязат в твоя живот в по-голямо количество отколкото са сега? Искаш ли да ти помогна да преодолееш пречките и да увеличиш потокът на парите към себе си? Този тренинг е за теб :)


ТРЕНИНГИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ИНДИВИДУАЛНО В ЛИЧНА СРЕЩА ИЛИ ПО СКАЙП.

ТАКА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ДАДЕН ТРЕНИНГ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КЪДЕ СЕ НАМИРА!


 


 


Още в тази категория: « Кармична регресия Книготерапия »

Facebook

Абонамент за новини

Име:
Email:


Online консултиране

Повече информация ТУК

Съвети

Запитай се какво мога да направя днес, за да имам щастливо утре.