Училище за търсачи

"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите." - Пипи Дългото Чорапче

"Да разчистим след старата любов, за да може да дойде нова"

Интензивен групов тренинг

Любовните връзки се разпадат, колкото и да не искаме, колкото и да ни боли. Понякога дори не се случват. Хората се разделят, разминават се или така и не съумяват да достигнат един до друг. Но с любимия не си отива любовта, а само една възможност за нейното преживяване. Способността да обичаме е вътре в нас, а не в обекта на нашата любов. За да можем да обичаме отново след раздялата, за да можем да приемем нова любов в живота и сърцето си, първо трябва да разчистим след старата.

Не е вярно, че женското сърце е като автобус - "винаги има място за още един". След раздяла или разочарование прилича повече на препълнена поща - не може да приеме нищо ново, колкото и важно и ценно да е то.

Всички тези задръстени сърца и животи, които нямат капацитета да приемат съобщенията на новата любов, са причината да създам този тренинг. Нека в месеца на любовта заедно да започнем да разчистваме останките от старата любов и да започнем да освобождаваме пространство за нова.

Да се почувства човек освободен и облекчен не е нещо, което е добре да се отлага. Ето защо програмата е интензивна - събрана в седем последователни седмици. Колкото по-бързо се освободите от задържащите ви в старата любов чувства, мисли, асоциации, предмети, толкова по-бързо ще се почувствате способни да продължите напред.

И така, очаква ни седем седмично основно почистване в подкрепяща и окуражаваща среда. Сесиите са вечерни в рамките на два астрономически часа.

Ако и ти имаш нужда от подобна подкрепа, за да се почувстваш по-добре и да подобриш живота си,  пиши ни на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Още в тази категория: « Семинари

Facebook

Абонамент за новини

Име:
Email:


Online консултиране

Повече информация ТУК

Съвети

Любовта е като вятъра - не можеш да я видиш,но можеш да я усетиш.