Училище за търсачи

"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите." - Пипи Дългото Чорапче
Петък, 11 Ноември 2011 19:49

Закон за привличането

Всяка наша мисъл притежава енергия, освен това всяка наша мисъл трепти с определена честота. Като радиостанциите, всяка е позиционирана на точно определено място и може да бъде хваната, като се настроиш на съответната честота. Нашите мисли също биват улавяни от Вселената. Тя притежава мощен радиоприемник и улавя дори и най-тихите честоти на нашите мисли.

Нашите мисли не само могат да бъдат разпространени и уловени, но те привличат всичко онова, което съдържат към нас самите. Накратко казано, законът за привличането гласи: Подобните неща се привличат. Ако си позитивен и изпълнен с оптимизъм привличаш положителни неща към себе си, ако си негативен няма защо да се учудваш, че не ти върви.

Това, което са представлявали нашите мисли в минало, представлява нашата същност сега, а това което си мислим сега – изгражда нашето аз в бъдеще. За това хубаво си помислете какъв искате да бъдете? Какви неща искате да привлечете към себе си, защото те ще дойдат и никой друг освен вас не е отговорен за това.

Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате. Ако разсъждавате за нещо, което ви липсва, като за нещо, което го нямате и нещо, което не вярвате, че може да се даде на вас, то никога няма да го получите. Когато вие си мислите „ На мен не се случват такива неща” това излиза директно в ефир по радиото на Вселената и посланието се разбира буквално и просто няма как да ви се случи, защото„на него не му се случват такива неща” . Когато се съжалявате или окайвате своята съдба не забравяйте, че светът възприема всичко буквално. За него не е от значение, че вие сте имали тежък ден, унили сте и за това си мислите така. Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената.

Използвайте този закон във ваша полза. Бъдете позитивни. Вярвайте в себе си, в това, че безпрецедентно заслужавате най-доброто и че го получавате във всеки един момент. Не позволявайте да ви завладяват черни мисли и низши страсти. Всичко това ще се отрази на вашия жвот в бъдеще, а съм убедена, че не желаете това.

Отбягвайте песимистите, не обръщайте внимание на негативните прогнози, заобиколете се с позитивни неща, повтаряйте си положителни утвърждения и ще усетите, как вашите честоти се изместват към все по-светлото бъдеще.

Когато разбереш, че получаваш това, за което мислиш и което е също толкова важно, когато осъзнаваш какво мислиш, тогава си в позиция да упражняваш пълен контрол над собственото си преживяване.

Facebook

Абонамент за новини

Име:
Email:


Online консултиране

Повече информация ТУК

Съвети

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!