Училище за търсачи

"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите." - Пипи Дългото Чорапче
Понеделник, 26 Декември 2011 15:57

Как да се превърнем от Търсачи в Намирачи

Колко ваши търсения завършват с намиране?

Днес бих искала да споделя с вас няколко неща, които биха могли да ви помогнат да намирате по успешно това, което търсите или както съм написала в заглавието - да се превърнете от Търсачи в Намирачи.

Първото условие да намерите това, което търсите е да знаете точно какво търсите! Колкото по-точна представа имате, за това, което търсите, толкова по-лесно ще ви бъде да го намерите.

Второто условие е да го търсите на правилното място. Много е трудно да намериш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма! И тук може би у вас възниква въпроса "И как да разбера, къде е правилното място да търся?" - ще ви дам няколко насоки и за това.

  • Безспорно вариант е и да опитате на принципа ПРОБА-ГРЕШКА. Просто да проверявате на всякъде, докато намерите, това, което търсите. След като проверите на всякъде, все някъде ще го откриете.
  • Друг метод, който можете да използвате е на най-голямата вероятност. Помислете, къде има най-голяма вероятност да се намира, това, което търсите. Обикновено то се оказва точно там!
  • Доверявайте се на интуицията си! Тя най-точно и безпогрешно може да ви насочи къде да търсите.
  • Поискайте помощ, ако е необходимо. Дори и вие да не знаете точно къде да търсите, то 100% познавате някой, който може да ви насочи. Помислете, кой от всичките ви познати би могъл да ви бъде полезен и го помолете за помощ.
  • Ако вярвате в тези неща, можете да помолите и за помощ свише. Да помолите да ви помогнат във вашите търсения ангели, извисени учители, феи, вълшебници, силите на света, Бог, Вселената, покровителят на Търсачите-Намирачи или нещото в което си вярвате, и на което се уповавате в трудни моменти.

Третото условие, което може би в най-голяма степен ще ви помогне да намерите, това, което търсите, е да вярвате, че ще го намерите. Сигурно ви се е случвало да търсите нещо и да си кажете "Абсурд е да го намеря в този момент". Това автоматично ви блокира възможността да го намерите. Съмненията и липсата на вяра отклоняват всичко в страни от вас със същата сила, с която вярата и намерението я насочват към вас. За това ни кога не губете вярата си, че ще намерите, това което търсите.

Надявам се тази статия да ви е полезна, мили търсачи, и да ви помогне повече ваши търсения да завършват с намирания!

Facebook

Абонамент за новини

Име:
Email:


Online консултиране

Повече информация ТУК

Съвети

Бог работи с теб, а не вместо теб!