Училище за търсачи

"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.
Именно това правят нещотърсачите." - Пипи Дългото Чорапче
Сряда, 29 Август 2012 13:00

Какво ни пречи на намираме

Сигурно повечето от вас за запознати със Законът за привличането, а именно, че привличаме към себе си онова, за което мислим най-често, без значение дали то е позитивно или негативно. Изпълняването на Законът за привличането, обаче не зависи само от нашите мисли. За да привлечем, каквото и да е, към себе си, е необходимо нашите мисли, чувства и действия да са в хармония. Не е достатъчно да мислим позитивно, за да ни се получават нещата, трябва също така да преобладават в нас позитивни емоции и да предприемем действия по посока на това, което желаем да привлечем.

Т.е. нещата, които ни пречат да намерим/привлечем нашето съкровище са негативни мисли, негативни емоции, липса на действия. Достатъчно е само едно от трите да е на лице и вече имаме проблем с намирането. Срещала съм много хора, които ми казват „Опитвам се да мисля позитивно, старая се да избягвам негативните мисли и пак не ми се получават нещата” , когато ги попитам, как се чувстват те обикновено ми отговарят „притеснен”, „подтиснат”, „страх ме е” – в общи линии „не се чувствам добре”. Незнам дали знаете, но Вселената никога не ни съдейства за нещо, по отношение на което не се чувстваме добре. Тя решава, че след като това нещо ни създава толкова много негативни емоции, за нас е по-добре да не го получим. Ето защо когато силно желаем да открием/привлечем нещо в живота си, е необходимо да се освободим от негативните емоции по отношение на него и да подхранваме всички позитивни емоции в тази посока.

Дори и да мислим позитивно и да се чувстваме позитивно по отношение на това, което желаем да привлечем/намерим, но не предприемаме никакви действия, това нещо просто няма как да ни се случи. По отношение на Действието, Законът за привличането работи по следния начин: Правим това, което можем да направим към настоящия момент (колкото и малко да е то), след това Вселената вижда, че сме сериозни по отношение на това, което търсим/ искаме да привлечем и ни изпраща Вдъхновение какво да направим. Когато получим вдъхновението, не бива да го отлагаме за подходящо време – трябва да действаме сега. След като Вселената види, че умеем да хващаме Вдъхновението, тя започва да ни съдейства все повече и повече.

Законът за привличането не означава, че Вселената ще свърши всичко вместо нас, а ние само трябва да си стоим и да си чакаме, той се осъществява, когато работим в партньорство с нея.

От всичко казано по-горе от мен излиза, че ако искате да намерите това, което търсите или да привлечете вашата мечта във вашия живот, трябва да изберете позитивните мисли пред негативните, да се освободите от негативните емоции, които ви задръстват от вътре и на тяхно място да дадете шанс да се разлистят позитивните емоции и да не пропускате възможност да предприемете действие по посока на това, което желаете.

Още в тази категория: « Сбъдване Ти си специален »

Facebook

Абонамент за новини

Име:
Email:


Online консултиране

Повече информация ТУК

Съвети

Няма непревземаеми крепости, има лоши стратегии!